Nieuws

3 tips om zelf een photobooth te maken

Photobooth uitbesteden

Photobooths zijn helemaal in. Ze geven elk feestje iets extra’s. Tegenwoordig kun je deze photobooth huren voor een feestje. Het is ook een idee om dit zelf te maken. Zo bespaar je uiteindelijk kosten op de lange termijn. In deze blog volgen wat tips voor het maken van een eigen photobooth. Verzamel alle materialen die je nodig hebt. Je hebt een oude foto- of videocamera nodig, een achtergrond en wat rekwisieten. De camera kan je op een statief zetten. Voor de achtergrond kun je een effen kleurstof of een opvallend behang gebruiken. Zorg ook voor een lichtbron. Je kan een leuke lamp kopen of zelf iets knutselen met kerstverlichting. Rekwisieten zoals gekke hoeden, zonnebrillen en sjaals zorgen voor plezier en lachen op de foto’s.

Samen een photobooth creëren

De tweede tip is om dit niet alleen te doen. Je kan beter met een vriend of vriendin aan de slag gaan. Twee hoofden zijn tenslotte beter dan een. Zoek iemand die ook van DIY houdt en enthousiast is over het project. Het maken van de photobooth kan een geweldige manier zijn om samen tijd door te brengen. Je kan de taken verdelen. De een kan de camera en de belichting regelen terwijl de ander zich bezighoudt met de achtergrond en de rekwisieten. Samenwerken maakt het hele proces een stuk gemakkelijker en leuker.

Photobooth uitbesteden

De laatste tip gaat over het uitbesteden van je photobooth. Misschien denk je nu, wacht even, ik dacht dat we het zelf gingen maken. Dat klopt, maar soms is het beter om bepaalde onderdelen uit te besteden. Bijvoorbeeld als je niet zo handig bent met techniek kan je de opstelling van de camera aan iemand anders overlaten. Of als je echt een professionele look wilt voor bijvoorbeeld een fotopaal bruiloft, kan je de achtergrond laten ontwerpen door een kunstenaar. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in het proces en trots bent op het eindresultaat.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws