Nieuws

Creatief omgaan met ruimte op de kinderkamer

Creatief omgaan met ruimte op de kinderkamer

Kinderen hebben nooit genoeg ruimte, al geef je hen een kinderkamer de grootte van een balzaal dan alsnog zul je in elke hoek speelgoed vinden. Toch is het handig wanneer u niet beschikt over een grote kinderkamer zo slim mogelijk met de beschikbare ruimte om te gaan. Alles begint bij het middelpunt van de slaapkamer, het bed. Hoogslapers zijn een goed idee wanneer u niet over een grote kinderkamer beschikt. Zij maken optimaal gebruik van de ruimte, een hoogslaper voor de kinderkamer is daarom bij uitstek het beste idee om creatief om te gaan met een kleine kinderkamer.

Het gebruiken van verloren ruimte

De ruimte bij het plafond is vaak verloren ruimte, er hangt enkel een lamp of spot en verder wordt er niets met deze ruimte gedaan. Een hoogslaper voor de kinderkamer verandert dit. Uw kind slaapt boven in de verloren ruimte, dit zorgt ervoor dat de vloer extra ruimte overheeft die normaal verloren zou zijn gegaan bij een normaal bed. Veel kinderen vinden hoogslapers ook nog eens ontzettend leuk, elke avond in bed klimmen, letterlijk, is voor velen een kinderdroom. Op deze manier is er plaats voor een extra kast of misschien een bureau direct onder de hoogslaper. Zo haalt u het meeste uit een kleine kinderkamer.

Een kinderkamer om jaloers op te zijn

Een hoogslaper voor de kinderkamer kan ook zorgen voor een kinderkamer die alle klasgenootjes jaloers maakt. De ruimte onder de hoogslaper kan eenvoudig ook worden omgetoverd tot kasteel of verstopplek, door doeken vast te maken aan het bed bijvoorbeeld. Zo kunt u een leuke plek voor uw kind creëren waar hij of zij ongestoord kan spelen. Veel hoogslapers zijn ook al te verkrijgen in een thema, ideaal voor kleine kinderen met een kleurrijke fantasie. Een kleine kinderkamer hoeft immers geen saaie kinderkamer te betekenen.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws