BusinessOnline

De opkomst van SEO tool: Mangools

mangools

SEO specialisten kunnen niet zonder: steengoede SEO tools. Tools als SEMrush en AHrefs zijn bij het grote publiek de meest bekende tools die een complet SEO pakket aanbieden. Maar er is een new kid on te block. Alhoewel, echt nieuw zijn de ook al niet meer. Mangools is begonnen in augustus 2014 en is qua populariteit en naamsbekendheid aan een flinke opmars bezig.

Over Mangools

Mangools is een softwarebedrijf uit slowakije en ontwikkelaar van SEO tools. In 2014 zijn ze begonnen met KWFinder. Een tool waarmee je zoekwoordenonderzoek kunt doen en inmiddels uitgegroeid tot de meest geprezen tool van Mangools.

Inmiddels is Mangools uitgegroeid tot een allround SEO tool met in het pakket 5 verschillende tools. Je kunt bij Mangools een abonnement afsluiten om toegang te krijgen tot die tools. Het is niet mogelijk om voor tools afzonderlijk een abonnement af te sluiten.

De tools van Mangools staan voornamelijk bekend om hun ongekende gebruiksvriendelijkheid. Tools die veel data weergeven kunnen als snel onoverzichtelijk worden. Mangools is erin geslaagd om het overzichten en gebruiksvriendelijk te houden.

KWFinder van Mangools

In 2014 zag KWFinder van Mangools als eerste tool het levenslicht. Een gebruiksvriendelijke tool die het doen van zoekwoordenonderzoek een stuk eenvoudiger en efficiënter kan maken. Met KWFinder kun je nieuwe zoektermen ontdekken, concurrenten analyseren en handige overzichten maken.

Mangools al totaalpakket

In de afgelopen jaren heeft Mangools het aantal tools uitgebreid naar 5 en is daarmee een allround SEO tools geworden. Wanneer je een abonnement afsluit krijg je toegang tot KWFinder, Linkminder, SERPWatcher, SERPChecker en SiteProfiler.

Binnen het pakket zit nog geen mogelijkheid om ook technische analyses te doen. Dit is voor de echte specialisten wel een gemis. Zeker omdat AHrefs en SEMrush dit wel hebben. Daarom is Mangools in onze ogen het meest geschikt voor kleinere bedrijven of zelfstandig ondernemers die niet dagelijks bezig zijn met diepgaande SEO analyses maar waarde hechten aan overzicht en gebruiksgemak.

Meer uitgebreide expert reviews van SEO tools vind je op seo-review.nl

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Business