BusinessNieuws

De voordelen van folders

De voordelen van folders

Tegenwoordig leven we in een digitaal tijdperk. Bedrijven kiezen er steeds meer voor reclame te maken via internet, sociale media, of andere online kanalen. Toch zitten er nog steeds veel voordelen aan het bedrukken van verpakkingen en folders. Niet iedereen is namelijk actief op sociale media kanalen of het internet. Vallen deze mensen in jouw doelgroep? Dan is het misschien toch handig om folders te drukken.

Weinig kosten

Voor kleine bedrijven is het ideaal om folders te gebruiken als promotiemiddel. De kosten bij het drukken en versturen van folders is heel laag vergeleken met het investeren in een digitale marketingstrategie.

Trekt veel aandacht

Folders zijn meestal visueel aantrekkelijk. Als de lay-out er goed uitziet, valt de folder gelijk op. Een opvallende folder bereik je door het gebruik van kleuren, mooie afbeeldingen en opvallende koppen. Daarnaast is de dikte van het papier van de folder ook erg belangrijk. Dun papier kan ervoor zorgen dat de folder er goedkoop uitziet.

Zelf het bereik bepalen

Met het verspreiden van folders bepaal je zelf het bereik. Je kunt zelf kiezen in welke regio je folders worden verspreid, en hoe groot dit gebied precies is. Je kunt ervoor kiezen om de folders huis aan huis te verspreiden, maar je kunt er ook voor kiezen om in een drukke winkelstraat te gaan staan en ze daar uit te delen. Zo kun je mensen die geïnteresseerd zijn in de folder ook nog even aanspreken.

Zoveel informatie als je wilt

Op een folder kun je alles vermelden wat je maar wilt. Als je op sociale media kanalen wilt adverteren, moet je je aan bepaalde restricties houden. Bij folders heb je die restricties niet. Je kunt de folders helemaal naar eigen wens ontwerpen. Het is wel belangrijk om alleen de belangrijkste stukken informatie in de folder te plaatsen wat de aandacht van je doelgroep zal pakken.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Business