BusinessNieuws

Doosletters en andere vormen van gevelreclame

Doosletters zijn mateloos populair en worden vaak toegepast als gevelreclame. Dat komt doordat de letters 3D zijn en daardoor een diepte-effect geven. Bovendien hebben 3D doosletters ingebouwde verlichting waardoor je gevelreclame dag en nacht zichtbaar is voor voorbijgangers. Doosletters kun je op de gevel monteren maar het is ook mogelijk om ze op een frame op het dak te plaatsen.

Een ander groot voordeel van doosletters is dat je iedere letter afzonderlijk kunt stijlen. Daardoor kun je kleurrijke gevelreclame laten ontwerpen en als een keer een letter onverhoopt kapot gaat kun je een losse letter bestellen en/of niet de gehele gevelreclame vervangen. Dat bespaart een hoop geld.

Maar welke vormen van gevelreclame zijn er nog meer naast doosletters?

Freesletters

Freesletters zijn eigenlijk het tegenovergestelde van doosletters. Ze zijn dun en hebben geen ingebouwde verlichting. Dat betekent echter niet dat freesletters geen interessante vorm van gevelreclame zijn. Doordat de freesletters zo smal zijn, zijn ze erg stijlvol en kun je dus sjieke reclameboodschap creëren. Bovendien kunnen freesletters van onderaf belicht worden, waardoor er ‘s avonds een sfeervolle lichtgloed over de freesletters  wordt verspreid.

Lichtbakken

Lichtbakken bestaan uit één geheel en hebben ingebouwde verlichting. Je ziet ze vaak toegepast op winkelpanden. Zeker in drukke winkelstraten is dat ideaal. Je kunt lichtbakken namelijk op de kopse kant tegen de gevel monteren zodat ze uitsteken en van veraf al zichtbaar zijn voor het winkelend publiek.

Spandoeken

Spandoeken zijn de meest flexibele vorm van gevelreclame. Dat komt doordat je het frame op de gevel kunt laten zitten en steeds alleen het spandoek zelf hoeft te vervangen. Hierdoor creëer flexibiliteit voor het communiceren van boodschappen.

Heb je bijvoorbeeld een aanbieding die je graag wilt promoten dan laat je daar een spandoek voor maken. En heb je bijvoorbeeld een nieuwe collectie binnen van producten dan hang je daar een spandoek voor op. En zo is gevelreclame in de vorm van spandoeken niet alleen de meest flexibele, maar ook de meest dynamische vorm van gevelreclame.

Welke gevelreclame kiezen?

Dat hangt van je behoefte af en de stijl die je wilt uitstralen. Een signspecialist kan je adviseren over wat voor jou de beste keuze is. Laat je daarom goed adviseren, ook over de manier waarop je gevelreclame zo effectief mogelijk kunt maken. Zo is bijvoorbeeld aan te raden om niet alleen de bedrijfsnaam, maar ook bijvoorbeeld een slogan te laten maken. Op die manier kun je ook gelijk de toegevoegde waarde van je bedrijf communiceren.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Business