NieuwsOnline

E-mail op je mobiel: 3 handige tips

inloggen op Ziggo webmail + onlinewebmailinloggen.nl

Heb je net een mobiele telefoon gekocht? En wil je graag e-mail installeren, maar kom je er niet helemaal uit? Er zijn verschillende soorten mailproviders, denk bijvoorbeeld aan Outlook, KPN of UPC. Of heb jij nog misschien een hotmail account? Mailen op je mobiele telefoon is ontzettend handig. Overal waar je bent kun je je mailtjes checken en je hoeft nooit meer iets te missen. In dit artikel delen we drie handige tips met je voor e-mail op je mobiel. 

E-mail instellen op mobiel

Voordat je aan de slag kunt met e-mail op je mobiel zul je je mail moeten instellen op het apparaat. Alle mailproviders zijn installeerbaar op je smartphone. Zo kun je inloggen op Ziggo webmail, maar ook Outlook kun je installeren. Er zijn tegenwoordig verschillende e-mail applicaties die je kunt installeren op je mobiele telefoon. Log vervolgens in met je e-mailadres en wachtwoord en je kunt aan de slag met e-mail. Kom je er niet helemaal uit? Kijk dan op Onlinewebmailinloggen.nl. Hier vind je alle informatie over het inloggen op webmail.

Mails versturen

Nu begint het echte werk pas. Waarschijnlijk heb je al tientallen mailtjes verstuurd via je computer, maar via je mobiele telefoon gaat het toch net iets anders. Je kunt de lay-out van de applicatie helemaal zelf invullen. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren en achtergronden. Ook is het mogelijk om een ander mailadres te koppelen aan je huidige e-mail. Denk bijvoorbeeld aan je persoonlijke en werkmail. Het kan zijn dat de icoontjes en instellingen op een andere plek staan, maar hier zal je snel achter komen.

Inhoud is makkelijk leesbaar

Een van de voordelen van e-mails op de smartphone is dat het makkelijk leesbaar is. Tegenwoordig kun je uit veel verschillende opmaken kiezen en zijn er veel op maat gemaakte designs voor de mobiele telefoon. Ben je fan van de nieuwsbrieven van de H&M of een andere winkel? Deze mails zien er bijna precies hetzelfde uit op de computer als op de smartphone. Alleen zal de layout op je mobiel er net iets anders en handiger uitzien.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws