Nieuws

Een logo of tekst bedrukken op jouw werkkleding is professioneel en zorgt voor bekendheid

Een logo of tekst bedrukken op jouw werkkleding is professioneel en zorgt voor bekendheid

Als bedrijf kun je er voor kiezen om kledingvoorschriften te maken voor de werknemers en hierbij ervoor te kiezen om werkkleding te bedrukken. Deze bedrijfskleding kan heel professioneel overkomen en zorgen voor meer bekendheid van je merk of bedrijf, maar er hangen wel risico’s aan vast. Zo is het bij het laten bedrukken van belang dat je kiest voor kleding van goede kwaliteit. Als je snel gaat voor de goedkoopste opties, is de kans dat het snel gaat slijten en het er goedkoop uitziet. Dat is natuurlijk geen goede reclame voor je bedrijf.

Soorten opties van bedrijfskleding

Soms is het slim om binnen een bedrijf ervoor te kiezen om verschillende varianten bedrijfskleding te bedrukken met de logo’s erop. Hierdoor kan je per functie de uitstraling krijgen die je wilt, terwijl er toch nog een vorm van eenheid is. Zie dit als een soort dresscode. Zo kan het bijvoorbeeld slim zijn om de bedrijfsleider of manager met een net jasje te laten lopen, terwijl de andere medewerkers in een nette polo of overhemd te zien zijn. Een “gewone” dresscode kan natuurlijk ook, door alle medewerkers bijvoorbeeld in een nette zwarte broek en een witte top te laten komen.

Maak duidelijke afspraken

Afhankelijk van het bedrijf, kan het slim zijn om duidelijke afspraken te maken tussen de werkgever en werknemers omtrent het gebruik en onderhoud van de werkkleding. Is het de bedoeling dat er thuis of op het werk omgekleed wordt, en wie wast deze kledingstukken eigenlijk? Wanneer de werknemers dit thuis zelf doen, heb jij als bedrijfsleider hier geen controle over en is het mogelijk dat het sneller slijt dan je had gewild. Daarnaast is het ook de vraag of de werknemers de kledingstukken weer inleveren aan het einde van de shift, of dat ze deze houden.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws