Nieuws

Glas lijmen is niet moeilijk

Glas lijmen kan een uitdaging zijn, een witte waas is al snel gemaakt, wij van Mesaproducts hebben een eenvoudige oplossing om snel, transparant glas te lijmen net als een professioneel bedrijf.

Bij Mesaproducts verkopen we diverse soorten glaslijm omdat net als bij secondelijm er een paar eigenschappen zijn die het ene net even wat beter doen dan het andere, hieronder zullen we de 3 type’s beschrijven.

Standaard glaslijm voor alle materialen waarvan er minimaal 1 lichtdoorlatend is

De gewone glaslijm is er in 2 uitvoeringen, een dikke voor alle gladde materialen en een dikke variant die als het net niet sluit iets opvult, dus bent u een stukje glas kwijt dan is het met de dikke glaslijm eenvoudig op te vullen.

Glaslijm wordt ook wel UV-lijm genoemd omdat het pas uithardt als er UV licht bij komt, hierdoor is het erg eenvoudig om de delen op de juiste plaats te krijgen heeft u de delen op de goede plaats zitten gebruikt u een UV lamp(je) om de lijm te laten uitharden.

De gewone glaslijm is geschikt om glas op glas te lijmen, kristal, glas op hout, metaal*, beton, kunststoffen (behalve PE, PP, HDPE, LDPE) en op elk ander materiaal wat u zou willen.

Glaslijm is altijd glashelder mits u de materialen goed ontvet, zorg er vooral voor dat er geen vingerafdrukken op het glas of het andere materiaal zitten voordat u gaat lijmen.

Glaslijmen op metaal

Voor het lijmen van glas op metaal hebben we een speciale glaslijm ontwikkeld die watervast en extreem schok bestendig is, deze glaslijm is een medium dikke lijm die van een andere samenstelling is als de gewone glaslijm. Bij Mesaproducts  hebben we naar jarenlange research een samenstelling gevonden die een betere hechting heeft op glas met metaal, omdat metaal keihard is kan je het met de gewone glaslijm gebeuren dat na een harde klap het gelijmde weer loslaat, omdat deze glaslijm een beetje flexibel blijft heeft die meer slagkracht.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws