Nieuws

Hoe een glasschilderij je woonkamer kan transformeren

Glasschilderijen zijn fotoprints van hoge kwaliteit die gedrukt zijn op een plaat helder plexiglas. Door een speciale behandeling is het plexiglas UV-werend en de kleuren van de fotoprint zullen dan ook niet worden aangetast door zonlicht. Hierdoor kan een schilderij op glas ook buiten opgehangen worden. Het plexiglas dat gebruikt wordt om de schilderijen te maken kan verschillende diktes hebben, waarbij het gemiddelde zo’n 5 mm is. Glasschilderijen komen in allerlei verschillende soorten en maten waardoor het een extra aanwinst kan zijn op je woonkamer. Er komen steeds meer variaties bij, zo zijn er nu ook glasschilderijen die meerdere luiken hebben.

Elegantie en moderniteit

Door de elegante uitstraling die het plexiglas met zich meebrengt, lijkt het namelijk net echt glas, hebben de schilderijen op glas een moderne invloed op je woonkamer. Plexiglas houdt tevens ook lang tegen slijtage en blijft lang kleurvast. De kleuren in het schilderij zullen niet zomaar worden aangetast door invloeden van buitenaf. Doordat de fotoprint gedrukt is op plexiglas, heeft het schilderij ook een hoge lichtdoorlatendheid. Dit maakt een schilderij op glas de perfecte wanddecoratie woonkamer. Door de verschillende thema’s en motieven is er genoeg keuze om ervoor te zorgen dat je de juiste vindt voor in jouw woonkamer.

Duurzame keuze

Niet iedereen is er gek van om planken op te hangen in de woonkamer, of om de muur te vullen met traditionele kunstwerken. Om er toch voor te zorgen dat de muren niet kaal blijven, en om de kamer te transformeren, kan er gekozen worden voor een glasschilderij. Niet alleen is dit een langdurige oplossing, door de briljante kleuren en de verschillende thema’s is het een echte aanrader om in je woonkamer toe te voegen. Door de duurzaamheid van het kunststuk hoef je ook niet elk jaar een nieuw item te komen, omdat de kleuren van de fotoprint niet zullen vervagen door direct zonlicht.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws