Nieuws

Hoe een nieuwe auto kan bijdragen aan de status van je onderneming

Hoe een nieuwe auto kan bijdragen aan de status van je onderneming

Ben jij zojuist gestart met een onderneming? Dan zul je tegen verschillende problemen aanlopen. Een nieuwe onderneming heeft vaak nog niet de status die het wilt hebben en er zijn diverse factoren die hier aan kunnen bijdragen. Een nieuwe auto kopen is hier één van. Maar hoe koop je nou een auto als startende onderneming die status uitstraalt? Wij vertellen er meer over! Misschien rijdt jij binnenkort wel in een spiksplinternieuwe auto door audi financial lease

Zo draagt een nieuwe auto bij aan status

Als startende onderneming ben je vooral op zoek naar het krijgen van respect en vertrouwen van (potentiële) klanten. Dit doe je door uit te stralen dat je je zaakjes op orde hebt. En raad eens hoe je dat onder andere doet? Door een nieuwe auto! Als je bij een klantafspraak komt in een nieuwe auto geeft dit meer vertrouwen en status dan wanneer je in een oude, versleten auto komt. Dit is dan ook waarom een nieuwe auto kan bijdragen aan het succes van je bedrijf!

Een nieuwe auto kopen als startende onderneming

Als startende onderneming kan het nogal een uitdaging zijn om een nieuwe auto te kopen. Je wilt niet in één keer al je geld kwijt zijn aan een nieuwe auto, maar een lening kun je ook niet altijd afsluiten. Een goede optie om een nieuwe auto te kopen is financial lease. Door een auto financial te leasen krijg je als het ware een hypotheek op je auto. Je betaalt iedere maand vaste kosten en hier zit ook de rente in. Groot voordeel van financial lease is dat er diverse fiscale voordelen zijn. Hiernaast is de auto aan het eind van het contract daadwerkelijk van jou, in tegenstelling tot de overige vormen van leasen. 

Audi financial lease

Als je nu echt van plan bent om status uit te stralen met je bedrijf is audi financial lease een uitstekend idee. Audi’s zijn prachtige auto’s die bekend staan om hun prachtige design en veel power. Je komt aan bij klantafspraken met een prachtige nieuwe auto. 

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws