BusinessOnline

Hoe een website voor meer omzet voor jouw bedrijf kan zorgen

Heeft jouw onderneming nog geen website? Dan is het hoog tijd om dit te veranderen! Met het bouwen van een website bereik je een compleet nieuw publiek die je met alleen een fysieke winkel hoogstwaarschijnlijk niet zo snel zou bereiken. Wij geven jou alle tips waar je op moet letten als je een website of webshop begint.

Keuze voor website of webshop

Wat wordt het doel van jouw website? Wil je een website starten om bezoekers te informeren over je fysieke winkel of kantoor, of wil je een webshop starten om producten te gaan verkopen? Uiteraard zijn beide opties mogelijk, maar sommige producten dienen zich simpelweg niet om verkocht te worden via een webshop. Denk hier dan ook goed over na voordat je een website gaat maken. Een website maken is namelijk een stuk makkelijker als je het doel van de website weet!

Een lay out maken

Voordat je begint met het maken van een website zul je moeten bedenken in wat voor stijl je website gemaakt moet worden. Begin met het schetsen van de blokken op de website en bedenk waar de foto’s en tekst gaat komen. Ook kun je vast een opzet maken van welke pagina’s je wilt gaat ontwikkelen. Een over ons en contactpagina is altijd slim om te doen. Zo weten klanten precies waar ze je kunnen bereiken.

Een domeinnaam bedenken

Voordat je zelf een website gaat maken of hier een extern bureau voor inhuurt zul je een pakkende domeinnaam moeten bedenken die past bij jouw bedrijfsnaam. Houd het kort en bondig, maar zorg ervoor dat klanten en bezoekers je website onthouden en herkennen.

Wil je meer weten over het opzetten van een website of webshop? Er zijn op internet talloze blogs te vinden die je hier meer over kunnen vertellen. Ook kun je uiteraard een externe partij inhuren om dit voor je te doen. Zo weet je zeker dat jouw webshop of website van de beste kwaliteit is.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Business