BusinessNieuws

Is Bitocol veilig en betrouwbaar? Bitocol feiten

Wanneer je een beginner bent met investeren in cryptomunten, wil je natuurlijk weten waarom je hier mee bezig zou moeten zijn, wat de voordelen en nadelen zijn en natuurlijk ook de risico’s, betrouwbaarheid en veiligheid. Is Bitocol veilig? Bitocol maakt gebruik van een twee-factor verificatie, ook wel 2FA genoemd. Dit houdt in dat een gebruiker eerst inlogt met de bekende gebruikersnaam en wachtwoord, vervolgens komt er een tweede stap: dit kan met een Authenticator-app op de telefoon zijn of op een andere manier. Dit wordt gebruikt de veiligheid te waarborgen. Ook gezichtsherkenning of vingerafdruk kan gebruikt voor de tweede stap.

Bitocol daytraden voor beginners

Bitocol daytraden? Wat is dat eigenlijk? Daytraden houdt in dat een belegger investeert in cryptomunten en ook verkoopt op dezelfde dag, om zo profijt te maken van de koersverandering in de cryptomunt. Om te daytraden met cryptocurrency moet je weten wat je doet, veel tijd erin stoppen en je moet ook veel analyseren. Bijvoorbeeld wanneer het beste moment is om dit te doen maar ook welke cryptocurrency het meest geschikt hiervoor is. Maar hoe begin je dan, met daytraden in cryptocurrency? Dat leggen we hieronder uit. Daytraden vergt namelijk naast focus ook veel tijd en energie in korte tijd.

Begin ten eerste met een tradeplan te maken. Je wil natuurlijk eerst bedenken en duidelijk hebben wat je precieze doel is, voordat je het überhaupt kunt halen. Je denkt na over de investering en hoe je dit gaat doen (de strategie). Vervolgens de evaluatie, je wil natuurlijk weten of je strategie goed heeft gewerkt of dat je wat anders moet bedenken. Het is belangrijk dat je ook investeert in je kennis, je kunt bijvoorbeeld een cursus/workshop nemen. Zorg ook voor een fijne plek om te kunnen werken. En: oefenen baart kunst, want dit is hoogstwaarschijnlijk niet iets wat je al meteen perfect doet.

Een risicoanalyse vooraf

Maak voordat je begint met het echte werk, een risicoanalyse. Zo weet je al van tevoren wat mogelijke risico’s zijn waar je op kunt anticiperen en kom je niet voor (al te grote) verrassingen te staan. De crypto markt kan erg schommelen en kan dus onvoorspelbaar zijn. Op juridisch vlak zijn er ook risico’s waar je rekening mee moet houden: bijvoorbeeld overheidsregelgeving. Ook ben je natuurlijk afhankelijk van het platform zelf, en kan er bijvoorbeeld een storing ontstaan of een faillissement. Het is dus goed om vooraf te weten wat mogelijke risico’s zijn en dit goed uit te zoeken.

Beleggen en investeren is eigenlijk altijd een risico. Maar als je het doet met een goede focus, kennis en analyse kun je de risico’s en falen zo veel mogelijk beperken. Let ook goed op de betrouwbare sites, kijk tutorials op YouTube, leeservaringen, ontmoet anderen die er ook mee bezig zijn en durf ook vooral. Maak ook een goede persoonlijke planning, zodat je ook daadwerkelijk tijd hebt om met daytraden bezig te zijn.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Business