BusinessNieuws

Koelbox op kantoor? Dit zijn de voordelen

Koelbox op kantoor Dit zijn de voordelen

Er zijn tegenwoordig vele verschillende koelboxen te vinden. Men zal niet snel denken aan een koelbox voor op kantoor maar dat is verleden tijd. Tegenwoordig zijn er koelboxen met een mooi strak uiterlijk die heel stil zijn. Hiermee hoef jij je geen zorgen te maken of je koelkast vol zit of dat er dingen gaan smelten. Met een koelbox op kantoor kan je alles gekoeld houden voor de vrijdagmiddag borrel of gewoon de lunch van de medewerkers. Een koelbox is qua prijs natuurlijk niet te vergelijken met een koelkast. Het is makkelijk op te bergen als het niet nodig is en is altijd handig om te hebben. Ook is het makkelijk te vervoeren om op locatie dingen gekoeld te houden.  

Hoe werkt een koelbox? 

Iedereen heeft er vast een gezien of zelfs thuis een hebben staan een koelbox. Maar toch weten maar weinig mensen hoe een koelbox überhaupt werkt. Vaak worden er ijsblokken gebruikt om de inhoud koel te houden, als alternatief worden er ook vaak koelelementen gebruikt. Dit zijn gesloten elementen die het smeltwater bijhouden of die een gel bevatten die langer koud blijft dan ijs. Zij absorberen warmte als hun phase verandert. Meestal bestaat zowel de binnenkant als de buitenkant uit een schaal van plastiek, met daartussen een harde schuim. Zo merk je dat er verschillende opties zijn om je koelbox koud te houden. Uiteraard heeft het ook met de prijs te maken. 

Op vakantie zonder koelbox

Als je met de auto op vakantie wilt maar je hebt geen koelbox wat dan? Naarmate je meer naar het zuiden rijdt en de temperaturen toenemen is het des te fijner als je onderweg kunt stoppen voor een verkoelend drankje of broodje. Zorg daarom dat je, als je geen koelbox hebt in de auto, wel beschikt over voldoende koeltassen waar je eten en drinken in kunt bewaren. Natuurlijk bezwijken die uiteindelijk ook onder de warmte. Het is daarom handig om drinken, met name water, bevroren in de koeltas mee te nemen. Ook broodjes kun je van tevoren smeren, invriezen en bevroren meenemen. Gedurende de rit ontdooit het brood vanzelf en zo heb je tijdens de lunch wel een heerlijk vers broodje!

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Business