Nieuws

Led TL verlichting: Waarom overstappen naar energiezuinige Led TL buizen?

Er zijn genoeg redenen waarom het voordelig is om als bedrijf over te stappen op Led TL Buizen. Er wordt namelijk een heleboel bespaard met Led TL verlichting. Het kan je tot minimaal 50% besparen op je energiekosten. TL buizen van Watt verbruiken een heleboel onnodige energie. Het verbruik van het voorstel apparaat, VSA, is hiervan de oorzaak. Tevens hebben Led TL buizen een langere levensduur dan de standaard Watt TL buizen. Hierbij hebben we het over een bijna 7 keer langere levensduur, wat voor veel besparing zorgt.

Duurzame keuze

Een ander voordeel van de Led TL verlichting is dat er bijna geen vervanging nodig is. Dit is nog een bonuspunt van de lange levensduur. Dat scheelt een behoorlijk aantal geldt als het gaat om vervanging van de lampen en eventuele huur van gereedschap wat je nodig zou hebben voor het vervangen. Led TL is duurder in aanschaf, dat is helaas een van de weinige nadelen. Het is een eenmalige investering die je zal doen om op de lange termijn te kunnen besparen. Hiermee bespaar je dan niet alleen op energiekosten, maar ook op de kosten van onderhoud en vervanging.

Verschillende soorten Led TL

Er zijn ook verschillende soorten Led TL beschikbaar, wat je kan helpen om ervoor te zorgen dat je de ideale situatie kunt creëren. Zo heb je zeer warm wit licht wat erg geschikt is voor huiskamers en horecagelegenheden zoals restaurants en theaters. Het warme witte licht is goed geschikt voor algemene ruimte, hieronder vallen bijvoorbeeld kantines en gangen. Voor scholen, kantoren en magazijnen gaat de juiste keuze naar koel wit licht. Dit is ook geschikt voor kapsalons en keukens. Voor de gezondheidszorg kan er het beste gekozen worden voor de lampen die het daglicht het beste imiteren. In de detailhandel wordt hier ook veel voor gekozen.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws