Online

Linkbuilding in 2021

seo-marketing

Online marketing is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Er zijn nieuwe vormen van online marketing toegevoegd. En bestaande vormen zijn verder uitgebreid met nieuwe features en functies. Een belangrijke speler binnen het door ontwikkelen van nieuwe online marketing methodes en features is Google. De grootste en belangrijkste speler op het online schaakbord.

SEO marketing: zoekmachine-optimalisatie

Goede posities van een website in de zoekresultaten van Google wordt steeds belangrijker. Omdat er steeds meer webshops bijkomen, wordt adverteren duurder en duurder. Voor marketeers wordt het steeds lastiger om Google ads campagnes nog rendabel te laten zijn.

Om die reden verschuiven steeds meer bedrijven hun marketing activiteiten naar zoekmachine-optimalisatie. Ook wel SEO genoemd. Hierbij optimaliseer je een website zo dat deze getoond wordt op relevantie zoektermen in organische zoekresultaten. Eenmaal een goede positie bereikt, dan zorgt dit dagelijks voor nieuwe en relevantie website bezoekers.

Over het algemeen wordt SEO als een duurzame vorm van online marketing beschouwd.

Linkbuilding wordt steeds belangrijker

Maar ook het SEO speelveld wordt drukker en drukker. De strijd om een top 3 positie in de zoekresultaten van Google wordt steeds heftiger. Zeker wanneer het gaat om een positie binnen een competitieve markt.

Daarom starten steeds meer websites en webshops met linkbuilding. Zeker voor websites is linkbuilding noodzakelijk om hoge posities in Google te kunnen behouden.

Met linkbuilding leg je links van andere websites naar jouw websites. Iedere inkomende link wordt door Google gezien als een aanbeveling. En veel aanbevelingen zorgen voor een hoge autoriteit. En Google plaatst graag website met een hoge autoriteit op hoge posities in Google.

Wanneer je met linkbuilding wil gaan starten is ons advies om een betrouwbare partner te zoeken die je daarbij kan helpen. Seo-hulp.nl is zo’n betrouwbare partij die kan helpen bij het optimaal inzetten van linkbuilding voor een optimaal resultaat.

Een aantal tips voor linkbuilding in 2021

  • Zorg voor een gevarieerd link profiel. Dus links van verschillende soorten websites
  • Varieer in het gebruik van anchor teksten. Gebruik bijvoorbeeld synoniemen van de belangrijkste zoektermen.
  • Zorg ervoor dat de link zo relevant mogelijk is.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Online