Nieuws

Nieuwe trend in badkamer: Wastafelkraan Mood 60

Modern, minimalistisch!

Patented design: Como wastafelkraan Mood 60 is compact en heeft schitterend design. Je ziet alleen de uitloop en de mooie ronde bedieningsknop 60mm diameter. Dan is een inbouw wastafelkraan zeker iets voor jou.

Nieuw van Como: De Mood 60 serie! Een volledige collectie met alle onderdelen afgewerkt in dezelfde kleuren. Bijvoorbeeld inbouw wastafelkraan Mood 60 zwart PVD. Deze is echt een kleur wat bij alles past: mix het met een witte of zwarte waskom en het zorgt direct voor een eyecatcher in de badkamer. Combineer het ook met de Como Mood 60 inbouw doucheset in zwart, zo wordt uw badkamer samenhangend.

Uw opzetwastafel of waskom is natuurlijk niet compleet zonder een design kraan! Uw inbouwkraan kunt u zichtbaar maken bij een badkamermeubel met kom, bijvoorbeeld. De Como inbouw wastafelkraan Mood 60, geborsteld met geribbeld draaiknoppen heeft een echt mooi design!

Een inbouw wastafelkraan, zoals de naam al zegt, wordt ingebouwd in de muur met inbouwdeel. Hierdoor ziet het er heel strak en chique uit. Een Mood 60 inbouw mengkraan wastafel past zowel bij moderne als bij klassieke badkamersoorten. Als u een strak en afgewerkte look zoekt, dan is deze voor u.

De Inbouw wastafelkraan Mood 60 wordt helemaal ingewerkt in de muur waardoor je alleen de uitloop en design bedieningsknop van de kraan ziet. Como Mood 60 inbouw wastafelkraan is compact (inbouw diepte 58 mm) van vorm en chique met een origineel ontwerp, te bedienen met een geribbelde knop. Voor de grotere badkamer heb je de mogelijkheid een groot badkamermeubel plaatsen met een 23cm of 21cm uitloop wastafel.

Waarom een Mood 60 inbouw wastafelkraan kopen?

Moderniteit en minimalistisch design in badkamer

De strakke ontwerpen van de producten, in combinatie met de simpele kleuren bieden boordevol mogelijkheden aan om de douche ruimte om te toveren tot een design waar ieder individueel zich op zijn gemak en uitgerust voelt.

Como is in leven geblazen om de badkamer experience te verbeteren, te personaliseren en te vernieuwen. Terwijl copy & paste de standaard is geworden in product design, kenmerkt Como zich door de originele, moderne en simplistische ontwerpen. Naast een chic ontwerp zijn de Mood 60 inbouw wastafelkraan ook nog eens makkelijk te monteren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een regendouche in uw badkamer. De Como inbouw wastafelkraan Mood 60 inbouw bevat een progressive cartridge van de bekende fabrikant Vernet.

Inbouw wastafelkraan Como Mood 60 is waterbesparend!

Een waterbesparende kraan-wastafel past perfect bij de bezuinigende maatregelen die we op een groot aantal gebieden nemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan energiezuiniger leven. Een waterbesparende mengkraan sluit hier naadloos op aan. Deze waterbesparend wastafelkraan heeft Cold start, een progressieve control geïntegreerde waterbegrenzer systeem 7 lt p/m -klas Z. Het heeft een positief effect op de waterrekening terwijl je tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan een betere wereld. Precies waar een grote groep mensen naar op zoek is. Daar komt nog bij dat een waterbesparende mengkraan niet alleen functioneel is, maar ook mooi mag zijn, bijvoorbeeld de Como inbouw wastafelkraan Mood 60, goud.

Mood 60 wastafelkranen heeft gecertifieerd PVD-afwerking

Wat is PVD-coating?

PVD-coating (Physical Vapour Deposition), ook wel dunne-filmcoating genoemd, is een proces waarbij een vast materiaal in een vacuüm wordt verdampt en op het oppervlak van een onderdeel wordt afgezet. Deze coatings zijn echter niet zonder reden op de kranen gezet. Hierdoor wordt de duurzaamheid en functie van een geborsteld wastafelkraan aanzienlijk verbetert.

Ruimte te besparen om uw wastafelmeubel met Mood 60 inbouw wastafelkranen

Een van de redenen waarom velen voor een Como inbouw wastafelkraan Mood 60 kiezen, is dat er geen kraan in het wastafelblad hoeft te worden geïnstalleerd. Dit kan handig zijn als je een waskom wilt en hebt gekozen voor een slanke wastafelbank. Om ruimte te besparen, is een aan de muur gemonteerde mixer een manier om ruimte op een wastafelmeubel terug te winnen. Een inbouw wastafelkraan kan netjes worden ingebouwd in de wand. Je ziet dus alleen maar de uitloop en de bediening. Deze wastafelkraan wordt steeds populairder en met goede reden.

Belangrijkste kenmerken

 • Hoogewaardige PVD: 5 micron
 • Waterbesparende: Geïntegreerde waterbegrenzer, max 7 lt p/m, klas Z
 • Geschikt voor inbouw/ muur.
 • Inclusief inbouwdeel-inbouw-box. Artikelcode: CMIB-06, DZR-messing.
 • Inbouw box-inbouwdeel deipte: 58 mm-max
 • Geribbelde hendel 60 mm diameter DZR-messing PVD-5micron
 • Geborgen uitloop met 4 varianten: 10-15-20-23cm in PVD-5micron
 • Verstelbare ringen: PVD-5micron
 • Originele design van Como uit 2020
 • ACS, CE certifieert
 • 5 jaren garantie
 • Kleuren: rose gold, gun-metal, zwart, goud, rvs, chroom

De Como inbouw wastafelkraan zijn geproduceerd van DZR-messing.

De meeste messingen zijn universeel. In bepaalde omstandigheden kunnen ze echter bij blootstelling aan bepaalde combinaties van pH en concentraties van chloriden, een ernstige vorm van corrosie ervaren die bekend staat als ontzinking. De oplossing voor dit probleem is een ontzinkingsbestendige legering – dus de DZR-messing. Dit materiaal is de ideale keuze voor een wastafelkraan wanneer er agressieve omstandigheden heersen.

Progressive controle-cold start technologie

De Mood 60 wastafelkraan van Como progressieve controle wandkraan is werkelijk een unieke mixer die gebruik maakt van de nieuwste en moderne architecturale badkamer ruimte. De vorm van de langwerpige handgreep wordt perfect aangevuld met een verfijnde basis, waardoor er een uniek kenmerkend ontwerp wordt gecreëerd.

Het compacte ontwerp van de progressieve-, coldstart met enkele handgreep stelt u in staat om de stroming en temperatuur nauwkeurig in één beweging met de greep mee te regelen. Progressieve cartridge-technologie ondersteunt energiebesparing door te openen in een lage druk en een koude positie die in druk toeneemt met de draai van de wijzerplaat. Voorbij de middelste markering, en de toevoeging van warm water komt op gang, waardoor de temperatuur toeneemt u de wijzerplaat draait. Het maximale waterverbruik is 7.5 L per minuut. Door het waterbesparende design bespaart u ook geld en energie met een inbouw wastafelkraan Mood 60.

Kies een inbouw wastafelkraan Mood 60 die past bij de rest van je badkamer. Bekijk onze verrassen, chic en onderscheidend wastafelkranan nij Sanitear.nl

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws