Nieuws

Trendy meubelen voor een landelijke woonstijl

Een landelijke woonstijl is een erg mooie en ook populaire woonstijl, op het moment. Er zijn een aantal dingen die deze woonstijl typeert, maar het belangrijkste zijn de materialen. Een landelijke woonstijl bevat heel veel natuurlijke materialen. Denk dan bijvoorbeeld aan natuursteen en hout. Ook kun je veel planten en andere hints naar de natuur vinden. Vind je deze stijl leuk, maar heb je hem toch liever wat stoerder? Dan kun je gemakkelijk wat industriële elementen toevoegen. Zo krijg je een combinatie tussen de Landelijke woonstijl en de industriële stijl. Dit aanpassen naar smaak kan ook door bijvoorbeeld Scandinavische elementen aan de landelijke stijl toe te voegen.

 

Hout is de perfecte keuze

Een meubel dat super goed past bij de landelijke woonstijl is een houten tafel. Hout is natuurlijk afkomstig van bomen en dus een natuurlijk product. Vandaar dat het goed in landelijke stijl past. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten hout, waardoor je gegarandeerd een houtsoort kunt vinden die jij mooi vindt. Ook qua vormen kun je meerdere kanten op met houten tafels. Zo kun je een rechthoekige tafel kiezen voor strakke vormen. Wil je het liever wat zachter? Kies dan een ronde of ovale tafel uit. Vooral ovale tafels zijn momenteel erg trendy. Tot slot kun je ook kiezen voor een organische vorm, waarbij de tafel een natuurlijke vorm aanneemt.

 

Meubels en decoraties met de juiste stoffen

Als je landelijke meubels wilt uitkiezen, is het belangrijkste kenmerk de materiaalsoort waarvan het meubel gemaakt is. Zo wil je bepaalde stoffen in huis halen die het meest natuurlijk ogen. Denk bijvoorbeeld aan katoen, wol en linnen. Dit kan je terug laten komen in de gordijnen, de bekleding van de bank, en het vloerkleed bijvoorbeeld. Naast deze grote elementen in jouw interieur, kun je ook de decoraties in huis een landelijk en natuurlijk tintje geven. Lijkt de landelijke woonstijl jou wel wat, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe dan eens inspiratie op in een Woonwinkel.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws