Nieuws

Venray: De Top 5 Buurten met de Hoogste Inkomens

Venray: De Top 5 Buurten met de Hoogste Inkomens

 

Venray, een charmante stad in Limburg, herbergt verschillende buurten met diverse inkomensniveaus. Laten we eens een kijkje nemen in de top 5 buurten waar bewoners genieten van de hoogste gemiddelde jaarlijkse inkomens, waardoor ze een comfortabele levensstijl kunnen handhaven.

Op de eerste plaats prijkt de buurt Vlakwater, waar het gemiddelde jaarlijkse inkomen maar liefst €41.100 bedraagt. Deze welvarende buurt staat bekend om zijn aantrekkelijke voorzieningen en een hoog niveau van financiële stabiliteit. Hier wonen mensen die niet alleen genieten van comfort, maar ook van een welvarende levensstijl.

Op de tweede plaats vinden we de buurt Brabander, met een gemiddeld jaarlijks inkomen van €32.299. Deze buurt biedt bewoners niet alleen een goed inkomen, maar ook een aantrekkelijke omgeving om in te wonen. Het is een populaire keuze voor diegenen die streven naar een gebalanceerde levensstijl.

Smakt neemt de derde plek in met een gemiddeld jaarlijks inkomen van €30.200. Ondanks dat het iets lager is dan de top twee, genieten bewoners van Smakt nog steeds van een bovengemiddeld inkomen en een gemeenschap die gedijt op welvaart.

 Sint Antoniusveld staat op de vierde plaats met een gemiddeld jaarlijks inkomen van €29.800. Deze buurt biedt financiële stabiliteit en is een ideale plek voor diegenen die op zoek zijn naar een thuis waar welvaart hand in hand gaat met gemeenschapszin.

 Op de vijfde plek vinden we Veltum, met een gemiddeld jaarlijks inkomen van €29.400. Hoewel het aan het einde van de lijst staat, is Veltum nog steeds een welvarende buurt waar bewoners genieten van een solide financiële basis.

In Venray is er een verscheidenheid aan buurten, elk met zijn eigen karakter en voordelen. Deze top 5 buurten bieden niet alleen welvaart, maar ook een aangename woonomgeving, waardoor ze de ideale keuze zijn voor diegenen die streven naar financiële zekerheid en levenskwaliteit. Bent u op zoek naar een baan binnen Venray? Bekijk hier alle vacatures in Venray om snel een nieuwe baan te vinden in deze leuke regio! 

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws