Nieuws

Waarom tape bedrukken de toekomst is

Waarom tape bedrukken de toekomst is

In het bedrijfsleven vindt constant ontwikkeling plaats. Zonder te innoveren, zal de concurrentie namelijk een inhaalslag maken dat ten koste gaat van de status quo. Ook op het vlak van bedrukte tape is dit het geval. Je ziet immers steeds meer bedrijven die hun tape laten bedrukken. Bijvoorbeeld op de pakketjes die ze naar klanten sturen, of wanneer ze ergens aan het werk zijn. Er zijn vele verschillende redenen te vinden waarom bedrijven besloten hebben dit te doen. Daarom bespreken we in dit artikel drie voordelen van tape bedrukken. Zo zie jij ook meteen of dit een goed idee is voor jouw onderneming.

Branding en professionaliteit

Heb je weleens een pakketje gekregen die opviel? Of een pakket ontvangen waarbij jij meteen wist van welk bedrijf het kwam? Er is een grote kans dat de bedrukte tape hierbij een rol speelde. Door bedrukte tape te gebruiken op producten, zorg je ervoor dat de branding van een product sterk aanwezig blijft. Zo zorg je ervoor dat steeds meer mensen jouw merk herkennen. 

Daarnaast komt jouw product ook professioneler over. Eerste indrukken zijn namelijk cruciaal voor het formeren van een goede mening over jouw bedrijf. Met bedrukte tape laat jij jouw klant sneller onder de indruk raken van de presentatie van jouw product. Hierdoor zal de customer lifetime value gemiddeld toenemen, waardoor jouw bedrijf meer winst maakt.

Vindbaarheid en identificatie

Ook helpt het bedrukken van tape met de vindbaarheid van jouw producten. Wanneer jij bijvoorbeeld het bezorgen van jouw producten uitbesteedt aan een ander bedrijf, zijn jouw producten in een warenhuis met miljoenen andere producten. Hierdoor is het soms lastig voor het bezorgbedrijf om jouw product te vinden om te bezorgen aan de consument. Het is immers net alsof je een naald in een hooiberg probeert te vinden. Door bedrukte tape te gebruiken, maak je het makkelijker om jouw producten te herkennen. Hierdoor zal de global supply chain proces in het algemeen efficiënter worden.

Veiligheid

Af en toe kan er wat aan de hand zijn met producten die je verscheept. Soms wordt er fraude mee gepleegd of wordt een deel van het product gestolen. Wanneer men een pakket openmaakt en weer op een subtiele manier dicht wil maken, proberen ze vaak dezelfde tape te gebruiken waar het pakket eerder uit bestond. Maar met bedrukte tape kan dit vanzelfsprekend niet. Daardoor weet jij altijd wat er aan de hand is wanneer er iets mis is gegaan met het bezorgproces op dit vlak. Bedrukte tape werkt als een vorm van beveiliging voor jouw producten.

In dit artikel hebben we drie voordelen besproken van het gebruiken van bedrukte tape. Je zorgt er als eerste voor dat jouw branding sterker wordt. Daarnaast worden jouw producten ook makkelijker vindbaar in een warenhuis voor de bezorgdiensten. Tot slot zijn jouw producten ook meer beveiligd.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws