Online

Whitelabel linkbuilding voor marketingbureaus

Iedereen heeft een specialisme. Iets waar hij of zij heel goed in is. Zeker in communicatie en online marketing zijn er meerdere aspecten aan efficiënt communiceren. Je hebt zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en het schrijven van een goed verhaal zonder grammaticale fouten. Ben of heb jij ook een: webdesigners, media bureau of een online marketing bureau en wil je opdrachten voor jou klanten perfect maken? Dan is whitelabel linkbuilding iets voor jou!

Wat is whitelabel linkbuilding?

Een White label product is een product dat verkocht wordt aan een klant die het vervolgens als zijn eigen product weer verder verkoopt. Dit betekent dat je teksten die jij aan jouw klanten verkoopt onder jouw naam mag verkopen. Je koopt de rechten op de tekst. Linkbuilding is een term die vaak gebruikt wordt in zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. Het is een link in een tekst die mensen doorverwijst naar jouw website.

Waarom is linkbuilding en SEO belangrijk?

Om ervoor te zorgen dat mensen jouw website vinden tussen de miljoenen andere websites op het internet gebruiken veel mensen een zoekmachine zoals: Google of Bing. Om op deze zoekmachines hoog te eindigen sorteren zoekmachines onder andere op aantal verwijzingen vanuit andere websites. Een goede positie heeft dus altijd meerdere verwijzingen op het internet.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

De reden om linkbuilding uit te besteden via white label is simpel. De partij die de teksten voor jou schrijft heeft (vaak) vele jaren ervaring en zorgt voor het beste resultaat in zoekmachines. Daarnaast kan je als marketing bureau of webdesigner via white paper linkbuilding een volledig pakket aanbieden aan jouw klanten. De klanten hoeven niet zelf op zoek te gaan naar een schrijver die uitstekende SEO teksten levert.

Whitelabel linkbuilding is een service die je als webdesigner online marketing bureau of media bureau graag wil kunnen leveren aan jouw klanten. Een whitelabel product kan ervoor zorgen dat jouw klant jouw bedrijf kiest. Immers hij hoeft niet een tekstschrijver opnieuw in te huren.

Wat vond je van dit artikel?

Geweldig
0
Inspirerend
0
In Love
0
Hmm..
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Online